
Bistro Kees
Ontdek onze menukaart
Google reviews - 4,5 / 5 uit 335 beoordelingen
Menukaart
Voorgerechten
Voorgerechten
Tomaat en Burrata - €15,00
gemarineerde tomaat | schuim van burrata | taggische olijf | verse groene pesto
Champignons Dordogne - €14,00
champignons gefrituurd in bierbeslag | knoflooksaus | croutons | salade
Geitenkaas en Biet - €15,00
panna cotta van geitenkaas | verschillende bereidingen van rode biet | gebrande sinaasappel | tuille
Vitello Tonato - €18,00
rosé gebraden kalfsmuis | tartaar van tonijn | tonijn mayonaise | gefrituurde kappertjes | veldsla
Huisgerookte Zalm - €17,00
huisgerookte zalm | couscous | citrus vinaigrette | zoetzure komkommer | brioche | gepofte aardappel
Beef Tataki en Teriyaki - €17,00
rosé gebakken runderlende | teriyaki saus | sesam | lente-ui | rucola | gepofte spekparels
Slakken met Kruidenboter en Brood
half dozijn - €14,00 | heel dozijn - €18,00
Carpaccio - €17,00
pijnboompitten | parmezaanse kaas | truffel crème | rucola
supplement eendenlever krullen + 10
supplement gebakken eendenlever + 8
supplement gebakken zwezerik + 12
supplement xl + 10
Steak tartaar - €18,00
handgesneden ossenhaas | eidooier | kappertjes | ansjovis sjalot | bieslook | bosui | brioche
supplement eendenlever krullen + 10
supplement gebakken eendenlever + 8
supplement gebakken zwezerik + 12
supplement xl + 10
